Portada > Actualitat > Notícies > 10 anys amb Dispiera

10 anys amb Dispiera

07/04/2014

L'Associació Dispiera va començar a treballar l'any 2004, ara fa 10 anys, i ho va celebrar amb una exposició que es va inaugurar divendres passat a la Biblioteca de Piera.

L'exposició sintetitza la tasca feta al llarg d'aquests 10 anys de recorregut, iniciat l'any 2004, quan l'associació Dispiera (llavors un grup de 6 famílies del municipi de Piera) va començar a treballar amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica i/o intel·lectual i de les seves famílies.

En la mostra, que ha comptat amb la direcció artística de la Marta Ferrer, s'hi poden veure fotografies de les activitats dutes a terme, així com també una mostra de cartells, llibres i pintures i altres objectes representatius dels projectes que l'associació ha fet fins ara.

Va ser un acte emotiu, on es van poder compartir records, projectes i il·lusions amb famílies, col·laboradors, amics, autoritats i amb tothom qui va assistir a l'acte inaugural. L'exposició es pot visitar fins al 30 d'abril, en horari de Biblioteca.


Arxivat a: Benestar social
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"
Inauguració exposició "10 anys amb Dispiera"