Portada > Actualitat > Notícies > Dia Mundial de l'Activitat Física

Dia Mundial de l'Activitat Física

08/04/2014

La Piscina de Piera celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física amb una activitat pensada per a tots els públics, el pròxim diumenge al matí, En les activitats s'hi han inscrit ja més de 250 participants.

L’esdeveniment es farà al Parc del Gall Mullat, i començarà a les 9.30 h amb una caminada per a totes les edats (aproximadament unes dues hores de recorregut). A les 10 h es donarà sortida a la bicicletada popular pels entorns de la Vila (d’uns 10 km). Coincidint amb l’arribada de la bicicletada i de la caminada començarà la master class de body combat i sumba. Per finalitzar es farà una flaix mob conjunta.

Les places són limitades i tots els assistents rebran un obsequi commemoratiu. A més, a la part final de l’esdeveniment es farà un sorteig, entre tots els assistents, de 6 mesos d’abonament gratuït a la Piscina de Piera.

Arxivat a: Esport i salut
Cartell Dia Mundial de l'Activitat Física

Arxius adjunts