Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració del Camí Romeu i zona de pícnic

Inauguració del Camí Romeu i zona de pícnic

09/06/2014

L’Ajuntament de Piera inaugura la remodelació del Camí Romeu i ho fa amb una botifarrada popular a la nova zona de pícnic. El camí Romeu comprèn una zona que uneix el nucli urbà amb els barris de Sant Jordi, La Grua, Can Bonastre i Can Claramunt.

Un cop obert el nou camí al trànsit i finalitzat el projecte d’adequació d’una nova zona de pícnic situat dins d’aquest mateix tram viari, conegut pels pierencs com a Camí Romeu, l’Ajuntament convida la població a la inauguració del Camí Romeu el pròxim diumenge 15 de juny a les 10 del matí. Aprofitant que, en un parc del barri de Sant Jordi, proper al camí s’hi ha adequat una barbacoa i bancs configurant una nova zona de pícnic, els assistents a l’acte podran gaudir d’una botifarrada amb pa amb tomàquet.

Abans, però, tindrà lloc la tradicional tallada de cinta i els parlaments que requereix qualsevol acte d’aquestes característiques, en la qual l’equip de govern presentarà, a tall d’explicació, en què han consistit les obres i quin ha estat l’objectiu perseguit.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar-la a conèixer a la població, tot desitjant veure-hi reunits pierencs i pierenques, representants de les associacions del municipi, usuaris habituals d’aquesta carretera i del tram per a vianants, que des de fa uns mesos ja han pogut apreciar els canvis en l'àmbit estètic, més comoditat en el seu ús i, sobretot, major seguretat per a tothom.

Arxivat a: Interès ciutadà
Camí Romeu

Arxius adjunts