Portada > Actualitat > Notícies > Suport pierenc a la Setmana de la Dignitat

Suport pierenc a la Setmana de la Dignitat

11/06/2014

“Catalunya viu avui una situació d’emergència social, per l’augment de l’atur i la pèrdua de l’habitatge, l’increment de les desigualtats i l’augment de la pobresa”.

D’aquesta manera començava la moció que el Ple de la Corporació pierenca va aprovar el 29 de maig de 2013, sol·licitant l’aprovació d’una llei pel mínim vital de les persones.

Gràcies al suport dels pierencs i al d’altres 37 ajuntaments, que també van aprovar aquesta moció, al costat de 121.191 signatures recollides i la col·laboració de més de 60 entitats i organitzacions socials, cíviques i polítiques, aquest projecte de llei ja ha iniciat la seva tramitació per la via d’urgència al Parlament de Catalunya.

Des de la comissió promotora ILP Renda Garantida de Ciutadania, es vol expressar el suport de tothom amb la celebració de la Setmana de la Dignitat, que se celebrarà del 23 al 28 de juny sota lemes com “Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat", "Renda garantida de ciutadania, ja!" i "Rescatem les persones”.

Durant aquesta setmana, les entitats que col·laboren en aquesta campanya desenvoluparan diverses iniciatives de sensibilització i mobilització ciutadana que es faran públiques. L’Ajuntament de Piera també col·labora en la divulgació mediàtica de la crida general i del programa d’activitats, facilitant l'accés directe a tota aquesta informació continguda en els fitxers adjunts.

Arxivat a: Interès ciutadà
Bàner setmana de la dignitat

Arxius adjunts