Portada > Actualitat > Notícies > Bon inici del mercat de la fruita dolça

Bon inici del mercat de la fruita dolça

16/06/2014

El mercat de la fruita dolça va engegar la 3a temporada amb bon temps, molta participació i activitats paralel·les per al públic assistent.

El diumenge 15 de juny, el mercat de la fruita dolça va oferir la primera jornada de la tercera temporada, amb molt bona acceptació. El mercat, organitzat per les regidories de Salut i de Comerç, es va iniciar amb l'objectiu de promocionar la fruita dolça de Piera, d'una qualitat i característiques pròpies i que la fan molt saludable pel lloc on es conrea. Tot i que hi ha gent que el coneix ara, en les passades edicions ja s'ha fidelitzat molta gent que espera comprar el producte de proximitat.

Com ja és habitual, el mercat s'ubica al costat de la rotonda on actualment s'està construint el nou edifici del Centre d'Atenció Primària i compta amb una desena de productors que exposen els seus productes, préssec de la Fortesa i altres fruites dolces del nostre municipi, collits i portats directament de l'arbre.

El mercat tindrà continuïtat al llarg dels mesos estivals i es farà tots els diumenges, fins al 14 de setembre, de 9 a 14 hores, a la rotonda de l'avinguda de la carretera d'Igualada. En la jornada del passat diumenge, es van fer activitats simultànies, com la ballada de sardanes de l'Agrupació Sardanista de Piera, el programa previst per a aquesta nova temporada i un inflable per a entretenir el més petits.

Arxivat a: Comerç
Bon inici del mercat de la fruita dolça
Bon inici del mercat de la fruita dolça
Bon inici del mercat de la fruita dolça