Portada > Actualitat > Notícies > Inaugurades les obres del Camí Romeu

Inaugurades les obres del Camí Romeu

16/06/2014

Diumenge 15 de juny es van inaugurar les obres de remodelació del Camí Romeu i la nova àrea de pícnic de Sant Jordi, sota el testimoniatge de molts pierencs que després van gaudir d’un esmorzar popular.

La inauguració de les obres de millora del Camí Romeu es va desenvolupar en un dia protagonitzat per actes diversos, com van ser el tret de sortida de la venda del préssec al mercat de la fruita dolça i de la celebració del Festival de fi de curs de les activitats que oferta la piscina municipal durant l’any.

L’acte va començar amb la tallada de la cinta inaugural, repartida entre un gran nombre d’assistents, seguida dels parlaments de Jordi Madrid, 1r tinent d’alcalde i regidor de Serveis Territorials, que va posar especial èmfasi en el seu discurs dient que «aquestes obres no són d’un equip de govern sinó que són del municipi, sempre han comptat amb el suport de tots els partits»; a més, va afegir que «el projecte ha afectat molts veïns, als qui agraïm la paciència; són unes obres que s’han desenvolupat de forma transversal».

En segon lloc, la intervenció del 2n tinent d’alcalde, Josep Llopart, va deixar clar que «aquests dos quilòmetres de llarg uneixen Piera amb els barris de Sant Jordi, La Grua, Can Bonastre i Can Claramunt d’una manera saludable». També va voler donar les gràcies d’una manera molt especial a tots els propietaris afectats per les obres del camí Romeu, «per la seva comprensió i predisposició, a l’hora d’arribar a una bona entesa». Llopart també va fer referència a un altre projecte que s’inaugurava aquest dia, el pícnic de Sant Jordi, dient que «coneixedors dels canvis d’hàbits de les persones, aquest és també un espai polivalent i de trobada per a tothom. Amb aquest nou espai, l’Ajuntament amplia les zones de lleure del municipi i fomenta la bona convivència entre els vilatans».

Va prendre l’última paraula l’alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, que amb gran sentit de l’humor va dir: «Després del que ja s’ha dit, a mi em toca fer de dolent», una frase que servia per increpar la gent que no té cura de l’entorn, perquè contribueixi a respectar unes instal·lacions que ha d’utilitzar tothom qui ho vulgui en les millors condicions possibles i que, per fer-ho, cal que els usuaris les mantinguin en bon estat. Les seves paraules van expressar el compromís d’instal·lar uns bancs perquè «els qui passegen per aquesta via puguin descansar i admirar les vistes que tenim de la muntanya de Montserrat».

Al final, el mateix alcalde va convidar els assistents a gaudir d’una botifarrada que, si bé, al principi el foc que les havia de coure es resistia, després van resultar d’allò més saboroses.

Des de l’Ajuntament s’espera que aquest sigui un projecte d’èxit i pugui donar pas a noves iniciatives d’aquest tipus, al mateix temps que anima la població a fer-ne ús.

Arxivat a: Interès ciutadà
Inaugurades les obres del Camí Romeu
Inaugurades les obres del Camí Romeu
Inaugurades les obres del Camí Romeu
Inaugurades les obres del Camí Romeu
Inaugurades les obres del Camí Romeu
Inaugurades les obres del Camí Romeu
Inaugurades les obres del Camí Romeu