Portada > Actualitat > Notícies > Més que un mercat

Més que un mercat

08/07/2014

El mercat de la fruita dolça promou la fruita dolça de Piera, però també ofereix propostes paral·leles amb l'objectiu de donar a conèixer tot allò relacionat amb aquest producte autòcton.

El diumenge 15 de juny va engegar la 3a temporada del Mercat de la Fruita Dolça de Piera. El mercat, organitzat per l'Ajuntament de Piera, es fa tots els diumenges d'estiu, de 9 a 14 hores, a la vorera del costat de la rotonda de la B-224, on actualment s'està construint l'edifici del nou Centre d'Atenció Primària.

Una desena de productors exposen els seus productes, collits i portats al mercat directament de l'arbre. El mercat ofereix la millor fruita dels pagesos pierencs: principalment, el préssec de La Fortesa és la peça de fruita que té més adeptes segons el paladar dels clients del mercat. També s’hi pot trobar altre tipus de fruita dolça com els nespres o les cireres.

Enguany, el mercat també integra altres activitats que es fan de forma simultània. Aquest diumenge 13 de juliol, hi ha l'opció de fer la sortida "Agafa el cistell i vine a collir el préssec", per descobrir la cultura del préssec amb el guiatge d'un pagès. Inclou l'esmorzar i una activitat d'experimentació amb préssecs.
Hora de sortida:
A les 10 h, des del Mercat de la Fruita Dolça (desplaçament en cotxes fins a La Fortesa)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Itinerari: La Fortesa-camps de fruiters-La Fortesa-Mercat de la Fruita Dolça (Piera)
Preu: Gratuït
Recomanacions: Calçat còmode, roba lleugera, gorra per al sol, menjar i aigua

I recordeu que tothom qui vulgui degustar i apreciar la fruita pierenca, pot apropar-se tots els diumenges d’estiu fins al setembre a l’avinguda de la carretera d’Igualada!

Arxivat a: Comerç
Mercat de la fruita dolça