Portada > Actualitat > Notícies > Grup d'ajuda mútua

Grup d'ajuda mútua

14/07/2014

Des de la Regidoria de Benestar Social, l'equip de Serveis Socials de l'Ajuntament ha creat un Grup d'Ajuda Mútua per a les famílies amb nens amb dificultats en l'aprenentatge i amb certes disminucions.

Moltes famílies amb diagnòstics de detecció precoç experimenten un conjunt de pors i sensacions que, exposant-les a l'equip de serveis socials, van plantejar el fet de poder generar un petit projecte.

El projecte es basava a fer un petit grup de pares que havien exposat aquests sentiments i pors, i fer un grup d'ajuda de suport per a aquests pares, amb l'ajuda de tècnics experimentats en el tema.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, tècnics d' ECOM, federació que treballa per la inclusió social de les persones amb discapacitat física, es va poder formar un petit grup d'ajuda mútua. S'han fet un total de 6 sessions on s'han sentit acompanyants, escoltats i han compartit experiències, sentiments i pors. Han pogut treballar per la qualitat de vida dels menors, treballant primer la qualitat dels pares, els cuidadors.

En la última sessió, Dispiera va estar-hi present per tal de poder vincular aquestes famílies a l'entitat del municipi que treballa des de fa molt de temps per la inclusió i per l'acompanyament de les famílies amb fills i filles amb discapacitat psíquica de Piera.

Arxivat a: Benestar social
Grup d'ajuda mútua