Portada > Actualitat > Notícies > Tardor d'obres a la piscina municipal

Tardor d'obres a la piscina municipal

31/07/2014

Al mes d’octubre l’Ajuntament de Piera iniciarà les obres del projecte de remodelació de la piscina municipal amb la substitució de la coberta retràctil.

L’any 1998 es va inaugurar a Piera la piscina coberta essent la remodelació més important que rebia aquest equipament des de la seva inauguració. Des de llavors han passat setze anys d’ús de la coberta retràctil, una instal·lació que va servir de model a la Generalitat a l’hora d’ensenyar a altres municipis aquest innovador sistema de tancament.

Arrel de les fortes ventades de principis de febrer de l’any passat, que va aixecar algunes planxes de la coberta, es va decidir fer un repàs de tota l’estructura metàl·lica de la coberta, que culminarà amb les obres del pròxim mes d'octubre. L’actuació preveu la substitució dels tancaments laterals i la coberta retràctil del vas de la piscina, inclou també el canvi de la unitat humidificadora i conductes d’aire, amb la finalitat d’aconseguir el benestar tèrmic dintre de la superfície de la piscina i salubritat. Les obres s’iniciaran l'1 d’octubre i s'allargaran fins a finals de desembre.

Des de la direcció de la Piscina de Piera i la regidoria d’Esports s’informa als usuaris de la piscina municipal que les activitats d’aigua es traslladaran provisionalment a la piscina de l’escola Agora International School Barcelona de Sant Esteve Sesrovires, mentre que la resta d’activitats dirigides que s’organitzen en aquest equipament continuaran sense canvis. L’Ajuntament demana disculpes als usuaris que ja hagin reservat l’activitat o s’hagin fet socis a partir del setembre pel fet de no haver estat informats amb anterioritat sobre el tancament provisional de la piscina.

Unes obres d’aquesta envergadura generen una sèrie de molèsties per a tots els usuaris, així que per mirar de compensar-les s’han acordat una sèrie de mesures a aplicar durant el període d’obres:

1.- Rebaixar un 25% la quota d'abonat durant els mesos que durin les obres.

2.- Mantenir els usuaris informats puntualment de l'evolució de les obres.

3.- Premiar la seva fidelitat durant aquest temps, demanant la targeta PDPfidelity a partir del 15 de setembre a recepció.*

4.- La Piscina de Piera regalarà tres invitacions mensuals per a convidar familiars i amics a gaudir de la instal·lació.*

5.- Seguir oferint un servei de qualitat a la resta de la instal·lació.

6.- Tot i així, si algun usuari decideix donar-se de baixa durant el període d'obres, s'estalviarà la matrícula quan es torni a apuntar.

*Consulteu les condicions a la Recepció de la Piscina Municipal.

 

 

Arxivat a: Obres i serveis
Piscina de Piera
Obres piscina municipal tardor 2014
Coberta de la piscina