Portada > Actualitat > Notícies > Dissabte, 4a Festa de l'Esport

Dissabte, 4a Festa de l'Esport

25/08/2014

La regidoria d'Esports ha organitzat la 4a Festa de l'Esport amb l'objectiu de reconèixer els esportistes locals més destacats i donar a conèixer la tasca dels esportistes pierencs feta en les últimes temporades.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Piera celebra la 4a FESTA DE L’ESPORT, on es lliuraran premis als esportistes locals més destacats i a esdeveniments esportius puntuals de les temporades 2012-13 i 2013-14. La festa tindrà lloc el proper dissabte 30 d’agost, a les 19 hores,  al Pavelló Municipal, un equipament que ha estat recentment arranjat i que ja compta amb la coberta de la pista esportiva exterior. 

L’objectiu d’aquesta nova edició de la Festa de l’Esport, és donar a conèixer la tasca dels esportistes pierencs realitzada en les últimes temporades. Des de la regidoria d’Esports es vol destacar l’augment del nombre d’esportistes i de categories en la majoria dels esports.

D'altra banda, amb la Festa de l’Esport es pretén aconseguir el reconeixement social, entenent l’esport com una eina educativa, que també ajuda a combatre les desigualtats i avala uns valors positius per als nostres joves.

En aquesta festa es premiaran els esportistes promesa amb més projecció, els esportistes i equips més destacats de cada entitat, el club de veterans federat més destacat, la millor organització d’una activitat esportiva de lleure, entrenadors, empreses col·laboradores i mencions especials.  

Els nominats seran avaluats per un jurat que, avalat per la seva experiència, determinarà quins seran els guanyadors d’aquesta quarta edició dels premis. Aquest acte finalitzarà amb un refrigeri en el qual tots els assistents podran intercanviar impressions i compartir l’èxit i el reconeixement atorgat als esportistes pierencs.

 

Arxivat a: Esports
4a Festa de l'Esport