Portada > Actualitat > Notícies > Obres a la Piscina Municipal

Obres a la Piscina Municipal

23/09/2014

Des de la Regidoria d’Esports s’informa als usuaris de la piscina municipal que, a partir del 13 d'octubre, les activitats d’aigua es traslladaran provisionalment a la piscina de l’escola Àgora International School Barcelona, de Sant Esteve Sesrovires.

Recordem que aquest mes d'octubre s'inicien les obres del projecte de remodelació de la piscina municipal amb la substitució de la coberta retràctil, per la qual cosa les activitats d'aigua es traslladen provisionalment a la piscina de l'escola Àgora de Sant Esteve Sesrovires. La resta d'activitats dirigides que s'organitzen a La Piscina continuen sense canvis.

Per tal de facilitar el transport a Sant Esteve Sesrovires, l'Ajuntament de Piera posa a disposició de les famílies un servei d’autocar gratuït. Les persones menors d'edat han d'anar acompanyats per una persona adulta (un acompanyant per usuari). Caldrà fer la reserva de places a recepció de la Piscina, abans del 29 de setembre. Els horaris d’autocar són els següents:

Autocar 1: (Aiguagim)

Sortida des de La Piscina de Piera: 10.15 h
Tornada des de l’Àgora: 11.45 h

Dilluns, dimecres i divendres

Autocar 2:

Sortida des de La Piscina de Piera: 17.10 h
Tornada des de l’Àgora: 18.30 h

Autocar 3:

Sortida des de La Piscina de Piera: 18.50  h
Tornada des de l’Àgora: 21.00 h

A l’Escola Àgora, els grups que comencen a les 19 i 19.45 h començaran a les 19.15 i 20 h.
Pel que fa als abonats a la Piscina Municipal disposaran d’unes franges horàries per poder nedar a la piscina de l’Escola Àgora:

  • De dilluns a divendres de 13.45 a 16.45 h i de 19.45 a 20.30 h i els dissabtes de 9 a 12 h.

L’Ajuntament demana disculpes als usuaris que ja hagin reservat l’activitat o s’hagin fet socis a partir del setembre pel fet de no haver estat informats amb anterioritat sobre el tancament provisional de la piscina.

Per a qualsevol dubte o aclariment preguem us poseu en contacte amb la Piscina de Piera al telèfon 93 776 26 68 o bé amb l’Ajuntament de Piera al telèfon 93 778 82 00 (Mireia Soteras, ext. 178).

Arxivat a: Obres i serveis
Obres piscina municipal tardor 2014