Portada > Actualitat > Notícies > Participació 9-N a Piera

Participació 9-N a Piera

05/11/2014

L’Ajuntament de Piera informa a la població del municipi que diumenge 9 de novembre hi haurà dues instal·lacions de la Generalitat habilitades per opinar en el procés de participació.

La Generalitat de Catalunya ha disposat que siguin l’Institut Guinovarda (C/ Pompeu Fabra, 17), amb 5 meses, i la secció d’institut Salvador Claramunt (C/ de la Plana, 6), amb 8 meses més, els locals on els habitants majors de 16 anys puguin adreçar-se per emetre la seva opinió. Aquests espais estaran oberts de 9 del matí a 8 del vespre ininterrompudament, i estaran coordinats per diferents voluntaris.

Es poden consultar els requisits de participació al procediment i descarregar la butlleta amb les opcions possibles des del web www.participa2014.cat. Pel que fa a la consulta del lloc de participació cal incloure els camps amb dades que consten en el DNI de cadascú a través de l'enllaç http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/. Cal tenir en compte que les dades aportades al programa serveixen per conèixer el local i la mesa assignats i que, en cap cas, no queden registrades. En el cas que el DNI sigui de fora de Catalunya, però esteu empadronats en un municipi de Catalunya, podreu votar a partir del 10 de novembre en qualsevol delegació de la Generalitat.

L'Ajuntament de Piera vol remarcar que el 9-N es un procés de participació ciutadana, i com ja és habitual en els temes d'interès ciutadà, en fa ressò a través d'aquest mitjà.

Finalment, cal afegir que per facilitar que tothom pugui participar s'ha establert un servei de bus gratuït, amb dues rutes, que podeu consultar en el document adjunt.

Arxivat a: Interès ciutadà
Participació 9-N a Piera
On votar?

Arxius adjunts