Portada > Actualitat > Notícies > Creació de la Taula Social de Piera

Creació de la Taula Social de Piera

10/11/2014

Entitats del municipi es reuneixen per compartir iniciatives i recursos, trobades que han desembocat en la creació de la Taula Social de Piera, amb l’objectiu de millorar la seva tasca.

Des de fa uns mesos diverses entitats que treballen al municipi de Piera amb voluntat de donar resposta a les necessitats dels diferents col·lectius de persones que hi conviuen s’han començat a reunir periòdicament per tal de conèixer-se una mica millor, compartir coneixements, recursos, propostes, coordinar el voluntariat... I tot el que impliqui sumar sinergies amb la finalitat de millorar la seva tasca i, el que és més important, millorar el serveis que ofereixen a les persones destinatàries dels seus projectes. Com a resultat d'aquestes trobades i pensant a formalitzar una mica aquesta feina en xarxa han creat la Taula Social de Piera.

Les entitats que hi participen en aquest primer moment són: l’Associació de Dones de Piera (àmbit dones i igualtat de gènere), Càritas Parroquial (pobresa i exclusió social), CEPS projectes socials - CRAE En Polzet (infància i adolescència en risc), Creu Roja Anoia- Piera (col·lectius en situació de risc), Dispiera (àmbit  persones amb discapacitat intel·lectual) i Indimaj (integració de persones nouvingudes). Aquestes  entitats, mitjançant la taula, pretenen també millorar la coordinació amb el departament de serveis socials de l’Ajuntament i establir contactes amb altres iniciatives municipals com ara el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i l’àrea de promoció econòmica.

Arxivat a: Benestar social
Creació de la taula social de Piera