Portada > Actualitat > Notícies > Nova sala polivalent al Teatre Foment

Nova sala polivalent al Teatre Foment

10/11/2014

L'històric Teatre Foment, reformat l’any passat, compta amb un edifici annex amb sales destinades a la reunió i promoció, bàsicament, de la cultura local.

Gràcies a diversos plans d’ocupació, les obres a l’immoble on es troba el Teatre Foment han pres forma en l’edifici annex que s’hi va construir en les primeres fases del projecte. Com a resultat d’aquesta intervenció, l’edifici ja compta amb una sala de 125 metres quadrats, que, per una banda, integra la paret mitgera, la del teatre i per l’altra és paret d’obra nova. Compta amb una panoràmica de la Serra del Molí, amb vistoses formacions argiloses, i actualment ja és al servei del municipi.

La sala es va estrenar el passat 10 d’octubre, en un acte organitzat per la regidoria d’Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, per presentar una taula rodona en la qual professionals de diferents sectors van informar sobre les tendències del mercat laboral actual.

Arxivat a: Obres i serveis
Nova sala polivalent al Teatre Foment
Nova sala polivalent al Teatre Foment
Nova sala polivalent al Teatre Foment