Portada > Actualitat > Notícies > Visita als molins d'oli

Visita als molins d'oli

10/11/2014

Aquest diumenge, a partir de les 10 h, es poden visitar el molí d'oli de Cal Sadurní i el molí d'oli de Cal Nasi per conèixer el procés d'elaboració de l'oli.

L'activitat "Del trull al plat" dóna el tret de sortida a les activitats del mes de l'oli d'enguany. En aquesta ocasió es podran visitar els dos trulls d'oli que hi ha a Piera: el molí d'oli de Cal Sadurní i el molí d'oli de Cal Nasi. L'activitat començarà a les 10 del matí i inclou la visita a les instal·lacions, de mans de persones expertes, per conèixer el procés d'elaboració de l'oli, des de la collita de les olives fins que surt envasat a punt de ser venut i consumit. En finalitzar, hi haurà esmorzar popular per als assistents, amb pa torrat, oli nou i botifarra.

El mes de l'oli culmina amb la Festa de la Rosta, que es farà el 30 de novembre a la Nau de Cal Sanahuja. Hi haurà rostada popular, mostra de productes agrícoles i productes artesanals relacionats amb l'oli, degustació d'olivada i allioli de codony, elaboració d'olives en conserva, concurs d'allioli, concurs d'aparadors, sorteig d'oli d'oliva nou, zona infantil... Més informació a www.viladepiera.cat/oli2014.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mes de l'oli 2012 Del trull al plat