Portada > Actualitat > Notícies > Remodelació de la façana del Foment

Remodelació de la façana del Foment

28/11/2014

S'està executant l'última fase de les obres de remodelació del Foment consistents en la restauració de les façanes frontal i lateral d'aquest edifici.

L'Ajuntament de Piera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'encarrega de dur a terme la restauració de les façanes frontal i lateral de l'edifici del Foment de Piera. Aquesta última fase contempla la recuperació dels esgrafiats, la restauració del balcó i l'arranjament de la porta d'accés al teatre.

Paral·lelament, s'estan acabant d'adequar les sales de l'edifici annex al teatre: l'auditori, la sala d'exposicions i la resta de sales, que estaran a disposició de les entitats del nostre municipi. Cal afegir que el rebedor s'habilitarà per poder acollir exposicions temporals i itinerants.

Arxivat a: Obres i serveis
Remodelació de la façana del Foment
Remodelació de la façana del Foment
Remodelació de la façana del Foment