Portada > Actualitat > Notícies > Caminada per la discapacitat

Caminada per la discapacitat

03/12/2014

El dilluns 8 de desembre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, Dispiera ha organitzat la 1a caminada solidària per la discapacitat a Piera.

L'Associació Dispiera se suma al Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, una jornada que vol denunciar la vulnerabilitat actual dels drets de les persones amb discapacitat al nostre país i alhora captar fons per als projectes que du a terme l'entitat en favor dels infants i joves amb discapactiat intel·lectual i les seves famílies a Piera.

La 1a edició de la caminada solidària que organitza Dispiera per al dilluns 8 de desembre, amb motiu d'aquesta celebració, té un recorregut de 2, 5 km, amb punt de sortida de la zona de pícnic del barri de Sant Jordi, a les 10.30 h, i amb arribada, prevista al migdia, a la plaça del Peix. Les inscripcions es poden fer al punt de sortida, per un preu d'1 € (nens fins a 12 anys i persones amb discapacitat) i de 5 € (general). La inscripció inclou una bossa amb avituallament i un refrigeri al final del recorregut.

En cas de no poder assistir a la caminada i voler donar suport a Dispiera es pot fer una aportació voluntària al núm. de compte de la Caixa 2100-0135-47-0200231035 (ref. inscripció Fila Zero).

Arxivat a: Benestar social
Excursió a Can Flaquer