Portada > Actualitat > Notícies > XVI Marató de Piera Televisió

XVI Marató de Piera Televisió

09/12/2014

Dissabte 13 de desembre és el dia de la XI Marató de Piera Televisió. Un programa especial que ofereix 12 hores de programació ininterrompuda i la participació dels voluntaris i voluntàries de l'entitat.

Piera Televisió ja ha tancat la primera part de la marató amb la celebració, el passat 30 de novembre, de la gala solidària al Teatre Foment. La segona part d’aquest gran projecte, que es presenta sota el lema «Ajuda’ns a ajudar», tindrà lloc el dissabte 13 de desembre a la tarda, a les instal·lacions de l’Espai d’Entitats.

L’any passat es van comptabilitzar fins a 3 tones d’aliments que Càritas va repartir entre les persones més necessitades, derivades de Serveis Socials. Són xifres esperançadores, que ajuden a millorar la vida de molta gent, per això la marató ens permet demostrar la solidaritat comunitària d’un poble i estar al capdavant d’una tasca reconeguda per a tothom.

El dia 13 de desembre, Piera Televisió presenta un programa molt participat de 12 hores de Marató en directe, des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit, amb entrevistes, actuacions musicals, reportatges, balls, correfoc, entre altres, durant el qual es poden aportar aliments de primera necessitat i de llarga durada pel que fa a la seva caducitat.

Des de Càritas, PTV i l’Ajuntament de Piera us fem de nou aquest prec per la solidaritat i col·laboreu amb l’aportació d’aliments. Podreu participar en el sorteig d’una samarreta del segon equip del Barça signada pels Veterans del club, de 4 entrades per anar al Museu de l’FC Barcelona i una sortida a un SPA per a 2 persones a l’Hotel Palace de La Pineda (Salou), per gentilesa de l’Agència de Viatges EUROCAR.

Des de l’organització s’agraeix la col·laboració de totes entitats i grups que aporten el seu granet de sorra fent una actuació, tant a la gala com a la marató, a totes les que en el seu tarannà diari ajuden a recollir aliments per tan justa causa, com les entitats esportives i culturals, així com l’aportació que fan els alumnes de totes els centres educatius del municipi.

Arxivat a: Comunicació
Marató de Piera Televisió 2013