Portada > Actualitat > Notícies > Agenda del 1r trimestre de 2015

Agenda del 1r trimestre de 2015

22/12/2014

Ja podeu anar reservant a la vostra agenda personal totes les activitats i cursos que us vindria de gust fer durant els tres primers mesos del 2015.

L'Agenda, que es pot consultar en línia, s'ha repartit a finals d'aquest mes de desembre als equipaments municipals, als punts habituals i en alguns comerços de Piera de l'eix comercial que col·laboren en la difusió de les publicacions de l'Ajuntament de Piera.

En aquesta agenda s'hi recullen les activitats d'un sol dia, agrupades temàticament per gènere: cinema, música, teatre, conferències, activitats infantils, activitats lúdiques i exposicions. L'altre bloc temàtic és el dedicat a la formació, que inclou cursos de dansa, classes esportives, cursos de fotografia, d'idiomes, d'informàtica i noves tecnologies, música, teatre... Les inscripcions a la majoria de cursos comencen la primera setmana de gener.

Si pertanyeu a alguna entitat pierenca i voleu que des d'aquesta publicació fem ressò de les activitats que organitzeu, només cal que envieu un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) facilitant-nos la informació següent: títol de l'acte, data, hora, lloc, preu, breu descripció i qui ho organitza.

Arxivat a: Comunicació
Agenda del 1r trimestre de 2015

Arxius adjunts