Portada > Actualitat > Notícies > Bones festes!

Bones festes!

22/12/2014

Setmana d'actes nadalencs, amb el dia de Nadal i el Pessebre Vivent de Piera, però també el concurs de pessebres, ballada de sardanes, concert de Sant Esteve o el Saló de la Infància i la Joventut.

El Pessebre Vivent de Piera, que enguany compleix 25 anys, ofereix una única representació el dia de Nadal de 18 a 21 h, al nucli antic de Piera, amb entrada per la pl. de Joan Orpí i per la pl. del Sant Crist. Es tracta d'un esdeveniment que compta amb la implicació de 200 actors, que ens conviden a fer un viatge de més de 2.000 anys. El preu és de 4 € i els infants tenen l'entrada gratuïta.

A banda del pessebre, aquesta setmana hi ha altres actes ja ben tradicionals a Piera: el 25 de desembre, la salutació de Nadal de l'alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, i el rector-degà de la Parròquia de Piera, Mn. Ramon Ma. Bosch, a les 12 hores, des dels estudis de Ràdio Piera, un missatge nadalenc que es pot escoltar en directe des del 91.3 FM.

El dia de Sant Esteve els pierencs participen al 62è concurs de pessebres, que el jurat qualifica segons la creativitat, originalitat, grandària, etc. Els premis es reparteixen l'1 de gener, al Teatre Foment de Piera, a la mitja part del Concert de Cap d'Any. A quarts de dotze del migdia del mateix 26 de desembre, ballada de sardanes, amb la Cobla Ciutat de Girona, a la plaça del Peix i organitzada per l'Agrupació Sardanista de Piera. I per arrodonir aquesta festivitat, la Cobla Ciutat de Girona ofereix el tradicional concert de Sant Esteve, a les 19 h, a l'església Santa Maria de Piera.

La setmana acaba amb el XVIII Saló de la Infància i la Joventut, a la Nau de Cal Sanahuja, que enguany centra les activitats en el tema "El saló de les arts". El dissabte, el saló obre de 10 a 14 h i de 17 a 20 h i el diumenge hi ha horari de matí, de 10 a 14 h. Durant aquestes dues jornades hi ha programades les activitats següents: servei de ludoteca, inflables, jocs de taula i tallers de cinema, de cuina i de ciència i experimentació, de fotografia, de música i de maquillatge. També s'ofereixen diversos jocs esportius: karts mecànics, tennis taula, espai wii, futbolí, futbol i bàsquet. Pel que fa als horaris d'espectacles, el dissabte, a les 12 h, actua la Coral Xicoira; a les 18 h, hi ha l'espectacle infantil amb La Mama i la Padrina "Del cel al riu, volta al món i torna al niu", i a les 19 h, una tabalada amb els Petits Eixerits i la Colla Infantil dels Diables de Piera.

Finalment, el diumenge a les 12 h, i també dins del Saló de la Infància, hi ha l'entrega de la carta als reis. Els enviats de Ses Majestats els Reis d'Orient recullen les cartes dels infants de la nostra vila.

Arxivat a: Festes
Nadal 2012