Portada > Actualitat > Notícies > Varietat i color a la Fira de Nadal

Varietat i color a la Fira de Nadal

22/12/2014

Una seixantena de parades van omplir la 6a Fira de Nadal, que enguany va oferir molta diversitat de productes per a aquestes festes i activitats per entretenir els infants.

La Fira de Nadal, ubicada al llarg del carrer Sant Cristòfol, va acollir més de seixanta parades, una gran part de comerços i de gent de Piera, que oferien productes típicament nadalencs però també d'altres molt diversos.

En aquesta sisena edició van tenir molt d'èxit sobretot les activitats adreçades als infants. La zona de tallers va estar molt concorreguda durant tot el dia i especialment va agradar molt el taller de tions i el de maquillatge. Els més petits van poder gaudir també dels inflables que es van instal·lar al pati de la rectoria de Piera.

El matí va començar fresc, però amb l'ambient més temperat del migdia va anar atraient els visitants. Potser el moment més concorregut va ser cap al vespre, coincidint amb la batukada dels Diables de Piera. Així mateix, enguany la Fira va comptar amb la visita d'un Pare Noel, que va repartir caramels i va fer les delícies dels més petits.

La Fira de Nadal és un esdeveniment organitzat per la regidoria d'Empresa i Ocupació amb l'objectiu de potenciar el comerç local i, especialment en aquestes festes, incentivar la compra de regals nadalencs a casa nostra.

Arxivat a: Comerç
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal
VI Fira de Nadal