Portada > Actualitat > Notícies > Per participar a la Fira del Sant Crist...

Per participar a la Fira del Sant Crist...

15/01/2015

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Fira del Sant Crist, una fira multisectorial i un dels esdeveniments més importants i que atrau més visitants a la nostra Vila.

La 26a Fira del Sant Crist es farà els dies 25 i 26 d'abril, el cap de setmana previ a la festivitat del Sant Crist de Piera. La Fira té com a objectiu potenciar el comerç de la nostra Vila però també està oberta a la participació de totes aquelles propostes de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i hi poden aportar un valor afegit.

Com cada any, hi ha dues opcions per participar activament en la Fira:

  • Un estand de diferents mides i que oferta l’empresa col·laboradora a l’organització, MIDE (Management i Disseny d’Espectacles), amb una proposta estàndard de glorieta de 3x3, color vainilla, amb tarima, quadre de llum amb endoll, il·luminació, retolació i cortines de tancament. El preu és de 300 € (IVA inclòs). Consulteu altres mides i opcions trucant al 93 310 53 62.
  • Una parada sol·licitant els metres lineals segons el que s’hi vulgui exposar, al preu de 25 €/m lineal (IVA inclòs). En la inscripció cal especificar el producte a exposar, els metres lineals i la fondària, les característiques de la parada i indicar si és remolc o parada. L'organització proporciona un punt de corrent cada 50 m. És recomanable que porteu bombetes de baix consum i allargadors elèctrics. Si és possible envieu fotografia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les empreses i els particulars que estigueu interessats a participar en l’aspecte més comercial de la Fira, heu d'emplenar el formulari d'inscripció i des de l'empesa que gestiona les parades (MIDE) rebreu resposta. Per tal de donar una imatge el més acurada possible de la Fira, l'organització donarà preferència a les parades amb bona presència.

Recordem que la participació a la Fira implica ser-hi present tots dos dies. En aquesta edició el termini per a fer inscripcions acaba el dia 20 de març i, per tant, fora d'aquesta data no es podrà acceptar cap més sol·licitud. Per a més informació i qüestions sobre les parades i estands podeu contactar directament amb l'empresa MIDE (93 310 53 62).

Si voleu participar a la Fira com a entitats amb alguna activitat heu de contactar amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Piera, tel. 93 778 82 00 (ext. 451), perquè pugui ser inclosa al programa de la Fira i les Festes del Sant Crist 2015.

Arxivat a: Comerç
Fira del Sant Crist 2013