Portada > Actualitat > Notícies > Diumenge, tornen els Tres Tombs

Diumenge, tornen els Tres Tombs

19/01/2015

Piera celebra la festivitat de Sant Antoni amb els tradicionals Tres Tombs, que comencen amb una concentració de cavalls i animals de companyia al Gall Mullat.

Aquest diumenge, Piera celebra la tradicional festa de Sant Antoni Abat amb els Tres Tombs, organitzats per la Comissió d'Amics de la Festa de Sant Antoni.

La jornada comença a les 10 hores amb la concentració de cavalls i animals de companyia al Parc del Gall Mullat, seguida d'un esmorzar per als participants. A les 12.15 hores començaran els tres tombs seguint l'itinerari marcat, amb inici des del parc del Gall Mullat, que enguany presenta una petita variació en el recorregut, amb un primer tomb una mica més llarg que els altres dos, i que s'allargarà fins a la plaça de la Creu. (Consulteu els plànols adjunts facilitats per la comissió organitzadora).

Els tres tombs comptaran amb l'acompanyament musical de la xaranga Set de So, de Terrassa. En acabar els tres tombs, es farà la benedicció dels animals domèstics en un espai habilitat al carrer Piereta.

Arxivat a: Tradicions
Tres Tombs 2014

Arxius adjunts