Portada > Actualitat > Notícies > Voluntaris per al Centre de Dia Mar i Cel de Piera

Voluntaris per al Centre de Dia Mar i Cel de Piera

02/02/2015

Des del Centre de Dia Mar i Cel, es demana la col·laboració de persones voluntàries que vulguin participar en les diferents activitats que s’organitzen en aquest centre d’atenció a la gent gran, per dur a terme amb els seus usuaris.

L’equip multidisciplinari del centre ubicat a l’equipament municipal del Casal per a Joves i Grans, fa una crida a la població per tal d’ajudar-los en les activitats que es desenvolupen al Centre de Dia. Aquest any, i amb l’arribada del bon temps, volen programar sortides i activitats a l’exterior, per això els agradaria poder comptar amb persones voluntàries que vulguin o puguin dedicar una estoneta del seu temps a acompanyar els usuaris.

Tothom qui s’animi i estigui interessat en col·laborar activament en aquest projecte de voluntariat, obtindrà una experiència molt gratificant. Per això, des del centre es dóna informació sobre aquesta qüestió els dimecres i els divendres de 9 a 12 h.
Continuació dels tallers de la memòria

El Centre de Dia ofereix també tallers de memòria per a la gent gran que, actualment, es realitzen els dimecres i divendres de 10.30 a 11.30 h. Qui ho desitgi pot acostar-se al Centre a provar una sessió sense compromís i consultar el preu del taller.
Els programes d’entrenament de la memòria tenen com a objectiu millorar la memòria a mesura que avancem en edat, realitzant activitats preventives mitjançant l’estimulació de les habilitats amnèsiques per tal de millorar la qualitat de vida de la gent gran, afavorir la seva autonomia personal i les relacions interpersonals.

El centre de dia Mar i Cel de Piera és un centre dedicat a l’atenció de la gent gran depenent que ofereix atenció gerontològica centrada en la persona i té com a punt de partida la dignitat d’aquesta, l’atenció personalitzada des de l’autonomia i la independència, creant entorns flexibles, facilitadors i proveïts de suport. El centre ofereix durant el dia, atenció terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada, per facilitar totes les tasques bàsiques de la vida diària de les persones i per afavorir, així, la permanència en l’entorn familiar i habitual.

El centre té capacitat per a 25 persones, i disposa de 20 places concertades amb la Generalitat, reservades per a persones beneficiàries de la Llei de la Dependència. El seu horari d’obertura és de 8 del matí a 8 del vespre. Durant l’any 2014 van oferir els seus serveis a un total de 45 usuaris, de manera que el centre va mantenir la capacitat màxima d’ocupació durant tot l’any.

MAR I CEL-CENTRE DE DIA PIERA
Pl. Mar i Cel, 1  – Tel. 93 776 17 86 – www.cssi.cat

Arxivat a: Serveis a les persones
Voluntaris per al Centre de Dia Mar i Cel de Piera