Portada > Actualitat > Notícies > L'impacte de la nevada

L'impacte de la nevada

04/02/2015

La nevada de dimecres va produir algunes incidències. Pràcticament tots els centres educatius van tancar les portes, es va suspendre el transport escolar i es va treballar per normalitzar la mobilitat al municipi. Així mateix, hem d'estar preparats per al fred d'aquest cap de setmana.

Des de dimecres a la matinada, com passa pràcticament a tot el territori català, està nevant a Piera. Des de primera hora, es va activar el protocol d'actuació de nevades per als centres educatius de l'àmbit territorial de la Catalunya central, amb la qual cosa totes les escoles i instituts, llevat de l'EA Apiària, van suspendre les classes. En el cas d'aquest darrer centre, es va mantenir obert per als alumnes que ja hi van anar a primera hora.

D'altra banda, i per tal que la mobilitat es pugués fer amb normalitat al nostre municipi, la brigada municipal i les empreses de serveis es van desplaçar als barris pierencs i als punts més sensibles, on van treballar durant tota la jornada per mirar de normalitzar la situació.

La Piscina de Piera va tancar les instal·lacions, tot i que el pavelló va romandre obert per a les activitats que es duen a terme habitualment.

Com a informació pràctica, i tenint en compte el fred anunciat per als pròxims dies, us facilitem un enllaç amb les recomanacions de la Generalitat de Catalunya per saber què cal fer quan neva, glaça o hi ha onades de fred: http://www.gencat.cat/hivern/nevades/cat/.

Protecció Civil i la Generalitat han emès un comunicat d'avís per fred per al divendres dia 6 i dissabte 7, dates en què s'espera un episodi de fred que pot afectar diverses comarques de la demarcació de Barcelona, entre altres. Consulteu-lo en en document adjunt.

Arxivat a: Interès ciutadà
Imatges de la nevada del febrer a Piera
Imatges de la nevada del febrer a Piera
Nevada febrer 2015
Nevada febrer 2015
Nevada febrer 2015
Nevada febrer 2015
Imatges de la nevada del febrer a Piera
Imatges de la nevada del febrer a Piera
Imatges de la nevada del febrer a Piera
Imatges de la nevada del febrer a Piera
Nevada febrer 2015

Arxius adjunts