Portada > Actualitat > Notícies > Crema un autocar escolar sense causar ferits

Crema un autocar escolar sense causar ferits

17/02/2015

Aquest matí, a Piera ha cremat un autocar escolar causant alguns desviaments en el trànsit i una gran fumera. El vehicle transportava 38 menors i una monitora, que han baixat pel seu propi peu i han continuat el trajecte amb un altre vehicle.

Un autocar escolar, que transportava 38 menors i una monitora, ha cremat parcialment aquest dimarts al matí sense causar ferits, han confirmat els Bombers de la Generalitat. L'incident s'ha produït a la BV-2242, al terme municipal de Piera. Els bombers hi han desplaçat sis vehicles i el foc ha quedat extingit.

Els escolars han pogut baixar de l'autocar pel seu propi peu i han pogut continuar el seu trajecte en un altre vehicle fins a l'escola Herois del Bruc.

Arxivat a: Interès ciutadà
Crema un autocar escolar sense causar ferits

Arxius adjunts