Portada > Actualitat > Notícies > L'agenda de primavera

L'agenda de primavera

18/03/2015

Ja podeu consultar i descarregar la versió en línia de l'agenda de primavera, amb les activitats i la formació que es fa a Piera durant els mesos d'abril, maig i juny.

En aquesta edició hi trobareu recollits els actes dels mesos d'abril a juny, que han aportat les diferents entitats i equipaments municipals de la nostra vila i una àmplia oferta de cursos i tallers.

La versió en paper d'aquesta publicació la trobareu en breu als expositors informatius situats en un bon nombre de comerços de l’eix comercial, locals socials de barris i equipaments municipals (Biblioteca de Piera, Espai d’Entitats, Casal, Centre de Serveis La Bòbila, Aula Municipal de Música, Piscina Municipal i Ajuntament de Piera). La versió en línia la podeu descarregar, imprimir del document adjunt.

Si com a entitats o associacions voleu participar en l'Agenda ho podeu fer mitjançant el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e), facilitant-nos el títol de l'acte, la data, l'hora, el lloc, el preu, una breu descripció i qui ho organitza.

D'altra banda, us recordem que a finals de maig sortirà editada una Agenda especial d'estiu, amb els casals i esplais d'estiu que es fan a Piera i un calendari amb les festes i les activitats dels mesos de juny, juliol i agost.

Arxivat a: Comunicació
Agenda de Primavera

Arxius adjunts