Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació de la vorera de la Ctra. dels Hostalets

Ampliació de la vorera de la Ctra. dels Hostalets

23/03/2015

Estan a punt de finalitzar les obres del projecte constructiu d’ampliació i condicionament de la vorera de la carretera BV-2243, PK 0,200 a 0,450 del terme municipal de Piera, a la coneguda carretera dels Hostalets de Pierola.

L’obra, que es va iniciar el 29 de gener, se situa prop de l’estació de ferrocarril, concretament entre el carrer Edison i el carrer Àngel Guimerà. La carretera en qüestió, de dos carrils de circulació, també s'il·luminarà correctament al seu pas sota el pont dels ferrocarrils. L’ampliació de la vorera permet tenir un pas per als vianants més segur i còmode.

Aquest projecte finalitzarà a últims del mes de març, cosa que representa la millora de la seguretat del vianants en la via que comunica el nucli de Piera amb el barri de la Plana.

Arxivat a: Obres i serveis
Ampliació de la vorera