Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació de les places d'aparcament

Ampliació de les places d'aparcament

23/03/2015

Atenent la gran mobilitat de vehicles al nucli urbà, des de l’Ajuntament s’ha arribat a un acord amb els propietaris de dos terrenys, actualment en desús, per adequar-los com a zones públiques d'estacionament.

Entre les gestions que competeixen a l’àmbit de seguretat ciutadana, l’ordenació dels vehicles sempre ha estat motiu de preocupació de l’equip de govern. Fruit del treball per solucionar la mancança de places públiques d’aparcament, l’Ajuntament presenta una solució que, tot i que és provisional, donarà cabuda a un total de 65 vehicles.

El moviment comercial i escolar de la Vila, principalment, converteixen en necessària l’ampliació dels espais on els conductors puguin deixar estacionats els seus vehicles. La Vila disposa de dos solars en desús, un al carrer Cardener (39 places), i l’altre al carrer de la Plana (26 places) al costat mateix de les escoles, que, acordat amb els propietaris, ben aviat es podran utilitzar com a aparcaments oberts a tothom.

FOTOS: Els dos espais que s'habilitaran com a a aparcaments

Arxivat a: Obres i serveis
Aparcament C/ Cardoner
Aparcament C/ La Plana