Portada > Actualitat > Notícies > Cap de setmana de Fira

Cap de setmana de Fira

20/04/2015

Aquest cap de setmana el protagonitza un dels esdeveniments més rellevants i multitudinaris de la nostra Vila: la Fira del Sant Crist, que enguany arriba a la seva 26a edició, seguida per les festes del Sant Crist.

La Fira del Sant Crist de Piera arriba aquest any a la seva 26a edició. Els principals actes es concentraran els dies 25 i 26 d'abril. Després de més d'un quart de segle, la Fira representa un referent a la vila i a la comarca. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i que hi poden aportar un valor afegit.

Aquesta nova edició de la fira es presenta al llarg de més d'un quilòmetre, enllaçant les diferents activitats, des de la part de la Vila més residencial i comercial, fins a l'origen, l'històric i emblemàtic nucli antic. Automoció, serveis, comerç, artesania, entreteniment, tast, actuacions i exposicions hi tenen cabuda.

Destaquem com a novetat la incorporació a la fira una sèrie de paradetes de temàtica medieval per tal d'unir dues parts de la població que quedaven una mica desconnectades: la part central de la fira amb les activitats del carrer de la Plaça.

Entitats, associacions, empreses, particulars i ajuntament formem part de l’engranatge de la Fira i les Festes del Sant Crist, cadascú amb una activitat, un taller, una oferta, una exposició, dinamitzant tot el que el Sant Crist representa per a Piera: un llegat religiós, una llegenda que perdura, però també uns dies per compartir i fer del municipi el centre de la festa més celebrada des dels seus avantpassats, els avis i ara també els més joves.

Les festes del Sant Crist són les més esperades a Piera, per la seva tradició, per aportar noves expectatives i il·lusions.  Ambdues, la fira i també la celebració de la diada del  venerat Sant Crist, el 28 d'abril, són motiu de reunió, de retrobaments i un gran aparador per a donar-se a conèixer, per captar l'atenció dels nouvinguts i dels pobles veïns i també dels més llunyans.

Consulteu la programació d'activitats de la Fira i les Festes del Sant Crist en aquest enllaç.

Arxivat a: Comerç
Fira del Sant Crist 2012
Fira del Sant Crist 2014
Fira del Sant Crist 2014
Fira del Sant Crist 2014
Fira del Sant Crist 2014
Fira del Sant Crist 2014
Fira del Sant Crist 2014