Portada > Actualitat > Notícies > Incendi a la zona de la font del Canyar

Incendi a la zona de la font del Canyar

15/05/2015

El passat dijous es va declarar un incendi a la zona de la font del Canyar, una zona d'accés força dificultós i que es va resoldre gràcies a un bon nombre d'efectius que hi van intervenir.

El passat dijous, a les 16.40 h, s'incendiava la part de darrere de la Font del Canyar, sota el pàrquing de l'escola Les Flandes. Coincidint amb l'hora de sortida de l'escola, es va crear molta expectació a l'entorn d'aquest incident.

En les tasques d'extinció de l'incendi hi van intervenir un bon nombre de vehicles dels bombers, concretament els de Martorell, Igualada, Capellades i Piera i també un helicòpter d'aquest mateix cos, que van acudir de seguida al lloc de l'incendi, una zona de difícil accés que va requerir la intervenció de tots els efectius.

Segons manifestaven els bombers, l'incendi hauria pogut cremar uns 400 m2, però a les 18.30 h ja estava totalment controlat i només havien cremat uns quants focus dispersos, sense conseqüències majors.

Arxivat a: Protecció civil
Incendi a la font del Canyar
Incendi a la font del Canyar
Incendi a la font del Canyar