Portada > Actualitat > Notícies > Agenda especial d'estiu

Agenda especial d'estiu

22/05/2015

El Departament de Comunicació de l'Ajuntament edita una agenda especial amb el recull de les activitats que poden els infants i els joves durant les vacances d'estiu: esplais, casals d'estiu, colònies, reforç escolar...

En aquesta edició, més breu i que es presenta en format desplegable, s'hi inclouen les activitats d'estiu adreçades als infants i al jovent de la nostra Vila: casals, esplais, colònies, campus esportius i colònies, organitzades per diferents entitats i centres escolars pierencs. També s'hi recullen a manera de calendari les festes d'estiu dels barris pierencs i els diferents esdeveniments culturals i esportius previstos per als mesos de juny, juliol i agost.

La versió en línia de l'agenda ja es pot consultar i descarregar en el document adjunt. Pel que fa a la versió en paper es distribueix als centres escolars de Piera i als equipaments municipals (Ajuntament, Biblioteca, Espai d'Entitats, Centre de Serveis La Bòbila).

La pròxima edició de l'Agenda sortirà a principis de setembre i recollirà les activitats i cursos de l'últim quadrimestre de l'any (setembre a desembre). Si voleu participar-hi podeu enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Canvis i novetats d'última hora

  • Casal d'estiu Som circ! (La Piscina). S'hi poden apuntar nens i nenes de 3 fins a 16 anys
  • 1r campus d'estiu del Futbol Sala Piera. Edats: De 3 a 12 anys. Dates: Del 6 al 31 de juliol. Horari: De 9 a 13 h. Activitats: Jocs, excursions, manualitats, monitors titulats. Més info als tels. 636 668 753 i  671 181 236, al web www.fspiera.com i al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Arxivat a: Comunicació
Agenda especial d'estiu 2015

Arxius adjunts