Portada > Actualitat > Notícies > Una trobada molt especial

Una trobada molt especial

09/06/2015

Els Eixerits Geganters de la Vila de Piera van acompanyar els Gegants de Vilanova d'Espoia en la celebració del seu XV aniversari, en el que va ser una trobada molt especial i emotiva.

El passat diumenge 7 de juny els Eixerits Geganters de la Vila de Piera van asssitir a la celebració del XV aniversari dels Gegants de Vilanova d'Espoia, colla de la qual els geganters pierencs són padrins. Els de Vilanova d'Espoia van rebre les colles participants amb un bon esmorzar, amb pastís d'aniversari inclòs.

Malgrat la forta calor, es va fer una cercavila pels carrers principals del poble, on van participar els Falcons de Vilanova d'Espoia, els gegants del Bisbalet d'Igualada, els gegants de Capellades, els Eixerits Geganters de la Vila de Piera, els gegants de Canovelles i els gegants de Vilanova d'Espoia.

Si voleu veure més imatges o bé estar al dia sobre l'agenda dels gegants de Piera podeu trobar-los a: www.facebook.com/gegantsdepiera

Arxivat a: Tradicions
Trobada dels Eixerits Geganters de la Vila de Piera i els Gegants de Vilanova d'Espoia