Portada > Actualitat > Notícies > Cal Recader tanca la botiga

Cal Recader tanca la botiga

06/07/2015

Dissabte passat, la botiga de Cal Recader, del barri antic, va tancar les portes al públic. L'Ajuntament va agrair la trajectòria de més 70 anys d'aquest emblemàtic establiment.

Cal Recader ha tancat les portes després de set dècades d'activitat comercial al nostre poble. L'emblemàtic establiment va començar a despatxar en una petita botiga de la plaça de Joan Orpí per després traslladar-se al carrer Jaume Fons, on va romandre fins al passat dissabte 4 de juliol.

L'Ajuntament de Piera va voler reconèixer tots aquests anys de trajectòria comercial, la dedicació i el tracte humà de la família Fons-Esteve entregant-los una placa commemorativa i un centre de flors.

Arxivat a: Comerç
Cal Recader tanca la botiga
Cal Recader tanca la botiga
Cal Recader tanca la botiga