Portada > Actualitat > Notícies > El Mercat de la fruita dolça a Catalunya Ràdio (♪)

El Mercat de la fruita dolça a Catalunya Ràdio (♪)

03/08/2015

Aquesta setmana s'ha pogut escoltar, a la ràdio nacional de Catalunya, detalls del mercat que es fa cada diumenge durant els mesos d'estiu a Piera.

El passat juliol la regidora de Turisme, Vanesa Fernández-Arroyo i el 1r Tinent d’Alcalde i regidor d'Empresa i ocupació, Josep Llopart, van ser convidats als estudis de Catalunya Ràdio. El motiu de la invitació va ser l’interès de l'espai Meteoescapades pel Mercat de la fruita dolça que es celebra al nostre municipi tots els diumenges d’estiu de 9 a 14h. En Francesc Mauri, entrevistador del programa, es va interessar per com havia sorgit la idea del mercat, la forma de promocionar-lo i per les gestions administratives que els regidors i creadors del mercat, Fernández-Arroyo i Llopart, duien a terme per al seu bon funcionament.

També van ser convidats al programa els pierencs Josep Torrents, president de l'ADV i Agustí Duran, ambdós agricultors de quarta generació que van tenir l’oportunitat d’exposar la seva forma de treballar, la situació del mercat i les perspectives de futur, entre d’altres qüestions.

El programa es va emetre aquest dijous 6 d’agost a les 19 hores i representa un èxit per la tasca que, des de les regidories de Turisme i Empresa i ocupació, s'està fent per promocionar els productes autòctons de la nostra vila.  

Meteoescapades (Mercat de la fruita dolça)

Arxivat a: Promoció econòmica
El Mercat de la fruita dolça a Catalunya Ràdio