Portada > Actualitat > Notícies > L'agenda de tardor

L'agenda de tardor

28/08/2015

Ja està disponible la versió en línia de l'Agenda corresponent a l'últim quadrimestre de 2015. En aquesta edició trobareu recollits els actes dels mesos de setembre a desembre, que han aportat les diferents entitats i equipaments municipals de la nostra vila , així com una àmplia oferta de cursos i tallers per fer durant aquest últim quadrimestre.

La versió en paper d'aquesta publicació la trobareu pròximament als expositors informatius de l'Ajuntament situats en un bon nombre de comerços de l’eix comercial, locals socials de barris i equipaments municipals (Biblioteca de Piera, Espai d’Entitats, Casal, Centre de Serveis La Bòbila, Aula Municipal de Música, Piscina Municipal i Ajuntament de Piera).

Recordeu que si voleu participar en l'Agenda ho podeu fer mitjançant el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e), facilitant-nos el títol de l'acte, la data, l'hora, el lloc, el preu, una breu descripció i qui ho organitza.

Arxivat a: Comunicació
Agenda de tardor 2015