Portada > Actualitat > Notícies > Els falcons a la romeria a Montserrat

Els falcons a la romeria a Montserrat

19/10/2015

El passat 18 d’octubre, el Falcons de Piera es van desplaçar a l’abadia de Montserrat per fer la tradicional actuació falconera que, any rere any, culmina la romeria en aquest monestir.

Enguany, la plaça era per als de la faixa vermella, que van actuar en solitari essent l’atracció dels nombrosos assistents i turistes d’aquest emblemàtic lloc. L’actuació va començar a les 12.30 h, en una plaça de Santa Maria plena de públic que va poder gaudir de l’actuació que els Falcons de Piera havien preparat.

Van començar amb el tanc-roda, que al centre de la plaça va cridar molt l’atenció del públic, que es va congregar al voltant per tal de compartir les figures. Tot seguit, van continuar amb la flor, la presentació de la canalla, dos mitja llunes escoltades per dos pilars de tres, el mercat per finalitzar un pilar de quatre mentre les gralles tocaven Els Segadors.

Una molt bona actuació, amb un públic molt entregat i amb ganes d’aplaudir i passar-ho bé. Com sempre, Montserrat congrega a molts turistes que es troben amb un moment tan espectacular i no poden resistir-se a formar-ne part com a reporters gràfics.

Un any més, els Falcons de Piera van marxar molts satisfets de la seva Romeria a Montserrat. Podeu veure més fotografies al Flickr del Falcons.

Arxivat a: Tradicions
Els falcons a la romeria a Montserrat 2015
Romeria a Montserrat 2015