Portada > Actualitat > Notícies > Acord per crear accessos a les zones industrials de Piera i Masquefa

Acord per crear accessos a les zones industrials de Piera i Masquefa

22/10/2015

L'alcalde de Piera, Jordi Madrid, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, van signar un acord per la construcció de dues rotondes a la carretera BV-2441, que tenen com a objectiu facilitar els accessos a les zones industrials d’ambdós municipis.

La signatura de l’acord, feta el passat dimecres al migdia, accelerarà la implantació de l’empresa Carreras -que té seu  a Saragossa- davant del polìgon de Can Cairot. En aquesta zona, Carreras farà una nau dedicada a la logística amb una parcel·la de 110.000 metres quadrats i la construcció d’una superfície de 57.000 metres quadrats. L’arribada d’aquesta companyia permetrà la creació de molts llocs de treball, fet que incentivarà l’economia dels dos municipis. A més, l’empresa s’ha compromès a incorporar gent amb algun tipus de discapacitat.

Aquesta acord és un inici de col·laboració  entre els dos municipis per incentivar l’economia i ser la punta de llança per reclamar inversions per tots dos municipis, com són el desdoblament de la B 224 i el quart cinturó.

Arxivat a: Obres i serveis
Acord per crear accessos a les zones industrials de Piera i Masquefa
Acord per crear accessos a les zones industrials de Piera i Masquefa