Portada > Actualitat > Notícies > Per participar a la Fira del Sant Crist

Per participar a la Fira del Sant Crist

25/01/2016

Ja us podeu inscriure a la Fira del Sant Crist mitjançant un apartat habilitat al web municipal, on podeu trobar el formulari d'inscripció, així com tota la informació referent a aquest esdeveniment.

Ja estan en marxa els preparatius per a la XXVII Fira del Sant Crist de Piera, que se celebrarà els dies 23 i 24 d'abril, organitzada per la regidoria d'Empresa i Ocupació amb el suport de l'empresa Mide. Per participar-hi com a expositors, amb l'opció de parada o bé estand, cal que empleneu el formulari d'inscripció disponible a www.viladepiera.cat/actualitat/fira2016. Així mateix, en aquest apartat hi trobareu tota la informació sobre l'esdeveniment, així com la necessària sobre preus de les parades i els estands.

D'altra banda, en el cas que sigueu entitats o particulars interessats a col·laborar amb activitats d'entreteniment també podeu emplenar el formulari d'inscripció o contactar amb el Departament de Comunicació, trucant al 93 778 82 00 (ext. 451 i 452) o enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Comerç
Fira del Sant Crist 2014