Portada > Actualitat > Notícies > Celebrats els tres tombs

Celebrats els tres tombs

01/02/2016

El passat diumenge es va celebrar la Festa dels Tres Tombs, organitzada, un any més, per la Comissió dels Amics de Sant Antoni.  En aquesta edició, hi ha hagut la participació de 7 carretes i de 23 cavalls i genets provinents de Sant Sadurní d'Anoia, de l'Hípica Magí Mateu de Piera, Llorenç del Penedès, de Vilanova i la Geltrú i particulars de Can Claramunt, Can Bou i El Bedorc.

Genets, cavalls i carros es van concentrar a les 10 del matí al Gall Mullat per compartir l'esmorzar i a dos quarts d'una van començar els tres tombs passant pels carrers Llobregat, Indústria, Piereta, La Plana i Sant Cristòfol. També va participar a la festa molta gent amb els seus animals de companyia, que van ser beneïts en un espai habilitat al carrer Piereta.

La Comissió de la Festa vol transmetre el seu agraïment a Pubillatge de Piera, Policia Local, ADF i a l'Ajuntament, per la col·laboració en aquesta ja tradicional festa a Piera.

Arxivat a: Tradicions
Tres tombs 2016
Tres tombs 2016
Tres tombs 2016
Tres tombs 2016
Tres tombs 2016
Tres tombs 2016
Tres tombs 2016