Portada > Actualitat > Notícies > És temps de calçotades

És temps de calçotades

16/02/2016

En aquesta època, és un clàssic fer calçotades. Les calçotades a l'aire lliure són una bona opció i, si el temps ho permet, a Piera tenim espais per gaudir-les en família o amb els amics.

La Font del Prat

És un espai a l’aire lliure, al qual s’accedeix des del Passeig del Prat. Tot i que fa molts anys que existeix, i de fet, és un lloc habitual d’activitats i esbarjo per als pierencs, la zona de pícnic de la Font del Prat és relativament nova ja que el 2012 es van dur a terme diversos treballs d’arranjament i millora. És un bon lloc per a fer calçotades, ja que disposa de barbacoes fetes d’obra, que incorporen mata guspires, i estan situades en una zona sense vegetació, per evitar ensurts amb el foc!. També hi ha diverses taules i cadires de fusta, típiques de les zones de pícnic, i per que els més petits no s’avorreixin, hi ha habilitada una zona infantil amb un parell de gronxadors. A la Font del Prat un se sent com a casa, i és fàcil que les sobretaules s’allarguin. Per això, l’espai compta amb dos punts de llum.

Zona de Pícnic de Sant Jordi

Ubicada al parc del barri de Sant Jordi, proper al camí Romeu, des del mes de juny de 2014 i coincidint amb la inauguració del camí Romeu, s’hi va adequar una barbacoa i uns bancs configurant una nova zona de pícnic també molt apta per a àpats en grup.

Reportatge sobre els llocs i restaurants per fer calçotades al centre de Catalunya, publicat al Surtdecasa.cat

http://surtdecasa.cat/centre/menjar-i-beure/restaurants-i-espai-laire-lliure-fer-calcotades-al-centre-de-catalunya

Arxivat a: Turisme
Nova zona de pícnic a la Font del Prat
Inaugurades les obres del Camí Romeu