Portada > Actualitat > Notícies > Natura, vinyes i música

Natura, vinyes i música

29/02/2016

L'excursió de Piera Turisme del passat diumenge va incloure una ruta de natura al voltant del nucli urbà i una actuació musical a l'ermita de Sant Sebastià.

El passat diumenge 28 de febrer, Piera Turisme va dur a terme una sortida amb la participació de 54 excursionistes, que van poder seguir una ruta de natura visitant vinyes i horta al voltant del nucli urbà.

L'excursió va començar al torrent del Gall Mullat, i des d'allà es va seguir fins a l'encreuament de diversos caminets que porten fins als Soldons i al castell de Fang. Arribant al nucli antic de Piera, els caminants van seguir fins al pla del Cementiri i, seguidament, al rec de la Parellada i la plaça del Sant Crist.

I com a colofó de la sortida, els alumnes de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases van oferir un petit concert de música en viu a l'ermita de Sant Sebastià.

La pròxima excursió, 'Entre boscos i vinyes cap a ca n'Aguilera, està prevista per al diumenge 27 de març, amb punt de trobada a la plaça Montmar, a les 9 hores. Més informació en aquest enllaç i al facebook de Piera Turisme.

Arxivat a: Turisme
Piera Turisme. Excursió febrer 2016
Piera Turisme. Excursió febrer 2016
Piera Turisme. Excursió febrer 2016