Portada > Actualitat > Notícies > Via verda entre els Hostalets i Piera

Via verda entre els Hostalets i Piera

03/03/2016

S’ha iniciat el diàleg entre els ajuntaments de Piera i els Hostalets de Pierola per tirar endavant el projecte de via verda que connectarà els dos municipis mitjançant un carril de vianants i de bicicleta.

L’objectiu del projecte és millorar la connectivitat supramunicipal entre Piera, els Hostalets de Pierola i Can Martí, i sobretot, garantir la seguretat dels usuaris, ja que en molts trams es veuen obligats a triar entre caminar al nivell dels vehicles rodats, amb el perill que això implica a escassa distància d’aquests vehicles, o a transitar per vinyes i terrenys desnivellats i, en ocasions, humits o mullats.


La connexió es farà en paral·lel per la carretera BV 2243, des de Piera al llarg d’1 km aproximadament fins als Hostalets, i la B-231 fins a Can Martí al llarg d’uns 2 km, amb l’execució d’un vial pavimentat de 3 m d’amplada, que contempla carril de vianants i de bicicleta.

 

Arxivat a: Obres i serveis
Via verda entre els Hostalets i Piera
Via verda entre els Hostalets i Piera
Via verda entre els Hostalets i Piera