Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes del nou parc agility

Portes obertes del nou parc agility

07/03/2016

Aquest diumenge, es fa una jornada de portes obertes per donar a conèixer el nou parc Agility per a gossos, un espai dins el parc del Sanahuja que integra una sèrie d'elements per a la pràctica de l'esport d'una manera diferent i segura.

Aquest diumenge, de 10 a 13 hores, s'obren les portes al públic del nou parc Agility per a gossos. Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Piera, que consisteix en un espai habilitat dins del parc Sanahuja, d'uns 30 metres, que integra una sèrie d'elements per fer que tant els propietaris com els gossos puguin passar una bona estona i que aquests animals practiquin esport d'una manera diferent i divertida. El circuit inclou un salt d'altura, un gronxador, eslàlom i una roda, amb un cartell explicatiu amb recomanacions de com utilitzar-los. També hi ha una font per abeurar els gossos i un rentamans per als propietaris.

La jornada de portes obertes d'aquest diumenge comptarà amb una exhibició de la residència canina Font-Galí, prevista per a les 11 h, i també inclourà una explicació pràctica dels diferents elements del parc, oberta a la participació de tothom qui ho vulgui.

Arxivat a: Interès ciutadà
Nou parc Agility per a gossos