Portada > Actualitat > Notícies > Últimes activitats del pubillatge

Últimes activitats del pubillatge

11/03/2016

El passat mes de febrer, el pubillatge de Piera ha participat en una trobada al Monestir de Montserrat i en un acte de suport a l'ICL Bàsquet Manresa.

El passat 14 de febrer, representants del pubillatge d'arreu de Catalunya, familiars i amics van assistir a la tradicional trobada al Monestir de Montserrat, on després de la missa conventual els va rebre el pare prior dedicant-los unes paraules d'agraïment per la tasca feta en el transcurs dels anys. Aquest any, trenta-set joves, entre hereus, pubilles, hereuets, pubilletes, dames i fadrins, van omplir la basílica. La pubilla de Catalunya, Marta Serran i Grauvilardell, va presentar l'entitat i va llegir un manifest a l'altar de la basílica.

El passat 28 de febrer, el pubillatge de Piera va assistir juntament amb un bon grup d'hereus i pubilles d'arreu de Catalunya, a un acte de suport a l'ICL Bàsquet Club Manresa emmarcat en la Fira de l'Aixada de Manresa. Aquest és un fet que ja s'està convertint en una tradició, i va merèixer l'agraïment de la direcció del club a l'hereu i pubilla de Manresa, i per extensió al tot el pubillatge participant.

Arxivat a: Tradicions
Últimes activitats del pubillatge de Piera
Últimes activitats del pubillatge
Últimes activitats del pubillatge