Portada > Actualitat > Notícies > Descobrint la vall de Ca n’Aguilera

Descobrint la vall de Ca n’Aguilera

30/05/2016

L’excursió de Piera Turisme del mes de maig va transcórrer per l’entorn natural de la vall de Ca n’Aguilera, al llarg del camí Xucla. Els prop de 50 excursionistes participants a la sortida van poder observar com el pas del temps ha anat amagant les petjades del passat agrícola en el paisatge. Un paisatge, anys enrere, dedicat al cultiu de cereals i vinya que actualment ha estat recuperat per la vegetació autòctona típica del nostre clima mediterrani, tot i que es conserven alguns conreus d’oliveres.

Durant el camí es van trobar amb la masia de Can Forn i la Masia de Can Xaus testimonis del canvi d’ús del sòl. El dia va acompanyar amb un sol radiant però amb un vent que va bufar amb força intensitat i va dificultar la primera pujada. Un cop arribats  al punt més alt de la ruta, el grup va seguir la pista forestal de baixada, tot passant per diverses fonts per tal de tornar al punt de sortida.

https://www.facebook.com/pieraturisme

Arxivat a: Turisme
Descobrint la vall de Ca n’Aguilera