Portada > Actualitat > Notícies > Revetlla amb la Flama del Canigó (►♪)

Revetlla amb la Flama del Canigó (►♪)

27/06/2016

La Flama del Canigó va il·luminar, un any més, la revetlla de Sant Joan. Els Falcons de Piera es van encarregar de portar-la a Piera i, a les 20 hores,  va començar el recorregut per la Vila des de la rotonda dels Hostalets, on es van concentrar els corredors i voluntaris.

Un nodrit equip de nens i jovent del poble van portar la Flama pels carrers de la Vila fins a l'Ajuntament, on van fer una breu parada i van ser rebuts per l'alcalde de Piera, Jordi Madrid. Seguidament, van iniciar l'últim tram de la ruta fins al Gall Mullat, on van arribar acompanyats pels tambors de la colla infantil dels Diables de Piera.

Arribats al parc del Gall Mullat, es va encendre el pebeter i la regidora de Festes, Neus Núñez, va llegir el manifest de la Flama. Altres activitats que es van fer durant la vetllada van ser l'encesa controlada de la foguera, amb la col·laboració d'ADF Piera, l'Himne dels Segadors amb l'acompanyament dels grallers dels Gegants de Piera, ballada de sardanes amb l'Agrupació Sardanista de Piera i la batucada de la colla infantil dels Diables de Piera.

Aquest any, l'acte es va allargar amb el sopar popular. Seguidament, hi va haver música punxada per DJ locals i, durant la nit, canó d'escuma i servei de bar. Des d'aquestes línies transmetem un agraïment als organitzadors de la revetlla: els Falcons de Piera, l'Associació la Tita i l'Espurna.

Arxivat a: Festes
Flama del Canigó 2016
Flama del Canigó 2016
Flama del Canigó 2016
Flama del Canigó 2016
Flama del Canigó 2016
Flama del Canigó 2016
Flama del Canigó 2016