Portada > Actualitat > Notícies > El grup de ioga commemora el seu 25è aniversari

El grup de ioga commemora el seu 25è aniversari

11/07/2016

El consistori ha volgut reconèixer la tasca de difusió d’aquesta activitat que aporta beneficis als que la practiquen en el cos i la ment

El grup de ioga de Piera va celebrar dissabte dia 9 de juliol el seu 25è aniversari. L’acte va servir per a recordar els inicis de l’entitat que van fundar la Irene Garcia, la Victòria Cases, la Maria Rosa Isart i l’Encarna Benítez, que en va ser professora durant molts anys.

A la trobada hi van assistir l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el regidor de cultura, Josep Maria Rosell i el primer tinent d’alcaldia, Josep Llopart. L’Ajuntament va lliurar als representants del col·lectiu una placa commemorativa en reconeixement a la seva tasca instruint i fent difusió de valors que es consideren necessaris en la nostra societat com són l’espiritualitat, la consciència corporal i la meditació.

Actualment unes 55 persones formen part del grup de ioga. Es tracta d’una activitat que aporta beneficis per a la salut com la millora de la flexibilitat, la tonificació, l’estat físic i anímic, i ofereix la possibilitat d’aprendre tècniques de relaxació del cos i la ment. El curs s’inicia al mes de setembre i finalitza al mes de juny amb la possibilitat d’anar-hi un o dos dies a la setmana. Els professors ara són el Sadurní Solà i la Lourdes Ventayol, que imparteixen les classes al Casal de Joves i Grans els dimarts i dijous de 19 a 20 h el primer torn i de 20 a 21 h el segon.

Arxivat a: Esport i salut
25è aniversari Grup de Ioga
25è aniversari Grup de Ioga
25è aniversari Grup de Ioga
25è aniversari Grup de Ioga
25è aniversari Grup de Ioga