Portada > Actualitat > Notícies > La natació pierenca en forma

La natació pierenca en forma

18/07/2016

4 medalles als Campionats de Catalunya i la participació als d’Espanya tanquen una excel·lent temporada del CN Piera, que celebra el seu sopar de final de temporada el 29 de juliol.

La natació pierenca està fent una trajectòria ascendent imparable, gràcies a l’esforç i la constància dels seus nedadors i del seu entrenador, Tony Tarriño. Aquesta temporada, tots els esportistes han assolit millors marques en els diferents campionats on han participat. El més destacable, però, és la participació en els campionats de Catalunya de natació d’estiu, on competeixen els millors nedadors/es catalans -amb presència de 33 esportistes pierencs, més 16 a la final de relleus-, i la destacable participació de Gemma Claramunt als Campionats d’Espanya.

Del 17 al 19 de juny, quatre nedadors benjamins del Club Natació Piera van poder participar-hi amb resultats excel·lents, ja que en duess ocasions es va pujar al podi: Álvaro Arruga va ser 3r classificat de Catalunya en 100m lliures i 3r a la Q64, final A. La seva companya d’equip Nerea Pérez va ser 2a, a la final G. Els nedadors Raül Fresnillo i Ariadna Cos hi van participar per haver aconseguit el temps mínim durant la temporada. Va ser amb ells la delegada de la categoria, Betsi Rodríguez.

El 2 de juliol, els prebenjamins i benjamins, van participar a la final de relleus a Reus, amb un resultat notable en assolir l’11è lloc. Els participants van ser: Sofi Pampin, Inés Ruiz, Víctor Ruiz, Ivan García, Laia Acero, Nerea Pérez, Anna Martin, Ariadna Cos, Nuria Torrijos, Xavi Esteve, Raül Fresnillo, David Herrera, Álvaro Arruga, Jana Llongueras, Iker Márquez i Aitor Álvaro.

Del 5 al 7 de juliol, va ser el torn del nedadors alevins, amb un palmarès medaller molt bo. Gràcies als resultats obtinguts per Aleix Blanes, que va penjar-se la medalla d’or als 400m lliures i la de plata als 200m lliures, essent també 4t de Catalunya en 200m estils, els esportistes i el club demostren estar en un dolç moment de forma i resultats. El temps aconseguit per l’Aleix li dóna la mínima d’Espanya de l’edat superior per a la propera temporada. Important destacar els participants d’aquesta categoria i el resultat d’algunes de les proves en les que van competir, acompanyats dels delegats Carles Blanes i Paqui Moreno: van ser Igor Tobal (8è de Catalunya en 200m esquena, 11è en 400 estils i en 200 papallona respectivament), Judith Amorós (11a de Catalunya en 200 braça i 10a en 100 braça), Ainhoa Velado (12a en 100m papallona), Lucía Gómez (20a en 800m lliures), Sergio Vila (16è en 1500m lliures) i en relleus Jaume Soler, Aldara Blanco, Maya Márquez i Arnau de Garaizábal.

Els campionats de Catalunya de la categoria infantil van tenir lloc del 8 al 10 de juliol, amb la participació de nou nedadors del club pierenc que, tot i no obtenir cap medalla, sí van millorar posicions, respecte l’any passat. Han format part d’aquest equip José Manuel Fernández (11è de Catalunya en 200 m esquena, 14è en 100 esquena i 16è en 1500m lliures), Candela Arruga (12a de Catalunya en 100m braça i 15a en 200 braça), Malena Arruga (25a a 200 braça), Andrea Torrijos (26a a 800 lliures), Guillem Marí (37è en 100 esquena), Sergi Puigdemasa (200 lliures) i en relleus Sergio Vila, Olga Campoy i Anna Boltà. Els infantils han participat en un total de 20 proves individuals i 5 relleus, sota l’atenta mirada de la delegada Paqui Moreno.

Del 13 al 15 de juliol, la nedadora Gemma Claramunt, de la categoria absolut-jove, va ser al Club Natación Metropole de Las Palmas de Gran Canària, participant en el 104è Campionat d’Espanya de Natació, concretament a la prova dels 100m esquena. Ha estat 38a de la classificació general (entre júnior, absolut-jove i absolut) i 13a d’Espanya de la seva categoria (absolut-jove).

Finalment, els campionats de Catalunya júniors/absoluts es disputen al CN Mataró del 22 al 24 de juliol. El nivell amb el que participaran els nostres nedadors/es és molt alt, amb opcions de grans resultats per a Àlex Corominas, Gemma Claramunt, Aitana Arruga, Sara Bensiali, Malena Arruga i Marta Benítez.

Durant la temporada, els nedadors de la categoria màsters, David Jiménez, Tony González i Luis Barragan, han participat en diferents esdeveniments d’aigües obertes amb grans resultats, esportistes de qui el club se sent satisfet i molt ben representat. Agraïts també pel paper i suport al club del nedador internacional Ahmed Gebrel, que també va ser present a l’estand que el CN Piera va tenir a la Fira del Sant Crist. Ell porta el nom de Piera allà on va i ara és el torn del club a l’hora de desitjar-li molta sort en els Jocs Olímpics de Río.

El club assenyala especialment el suport que obté de totes les famílies, així com dels delegats i el seu entrenador. Aquesta entitat treballa per potenciar l’esport saludable i competitiu a la vila de Piera, ofereix l’opció de formar part d’un grup de nens i joves que compaginen esport, estudis i amics a la perfecció, amb uns valors personals i una maduresa que són el pilar i la filosofia del club, nascut al 2012. Cada temporada, cada competició, cada cursa i cada entrenament és un repte, un nou objectiu que s’afronta amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, a càrrec de Maite Guzmán, a qui el club agraeix el seu interès i aportacions.

Arxivat a: Esports
Grup Aleví
Grup Alevins
Grup Benjamins
Infanitils Piscina de Piera
Nerea Pérez
Álvaro Arruga
Aleix Blanes amb diploma i medalles
Gemma Claramunt
Ahmed Gebrel
Final temprada piscina 2016