Portada > Actualitat > Notícies > Una sortida per descobrir el cultiu de la fruita dolça

Una sortida per descobrir el cultiu de la fruita dolça

01/08/2016

Una desena de persones van participar en una excursió per la Fortesa que els va permetre passejar entre presseguers i gaudir de l’entorn natural de Piera

Aquest passat cap de setmana es va organitzar l’excursió de Piera Turisme corresponent al mes de juliol. Aquesta va transcórrer pel nucli de la Fortesa on una desena de persones van poder gaudir del seu entorn natural al mateix temps que ampliaven els seus coneixements sobre el cultiu de la fruita dolça. 

La primera part de la sortida va consistir en fer una ruta per l’entorn del poble que va permetre als participants passejar entre presseguers i gaudir dels agradables paisatges que caracteritzen el nostre municipi. En tot moment els van acompanyar alguns pagesos productors de fruita dolça que van explicar als presents com treballen i com viuen aquest cultiu que forma part de la història agrícola del nostre poble. Un cop finalitzada la passejada, es va organitzar un taller d’art amb fruita. 

La propera sortida organitzada de forma conjunta per Piera Turisme i el consistori pierenc tindrà lloc el proper 27 d’agost. Serà una excursió nocturna que sortirà a les 22 hores de la plaça Montmar i portarà als participants a fer un itinerari nocturn per l’entorn natural de la vila que els permetrà conèixer i descobrir una masia emblemàtica del municipi. 

De nit i d'excursió per Piera - 27/08/2016

Arxivat a: Turisme
Excursió Piera Turisme